Vores ydelser

Vi skaber resultaterne sammen - Actors in Business arbejder nemlig direkte sammen med jer om den konkrete opgave. Og det mest unikke er, at hele vores stab af dygtige skuespillere har stor erfaring med rollespil og assessment - de har nemlig bygget en expertise op gennem flere år - og er alle videreuddannet fra Statens Teaterskole i netop alle disse teknikker. Actors in Business arbejder nemlig tæt sammen med Statens Teaterskole, og hos os får du ikke alene færdigt uddannede skuespillere ud i din virksomhed, de har erfaring fra erhvervslivet med sig.

De er skuespillere, og dermed også eksperter i adfærd og følelser, samt i at reflektere over deltagerens adfærd og give feedback ud fra denne ekspertise.

Vi skelner mellem Basic, Senior og Special Expertise actors. Denne skelen gør os i stand til at levere den rigtige skuespiller til den rette opgave. Vi leverer det levende værktøj til jeres virksomhed!

Vores Basic actors:

Spiller roller på grundlag af eksisterende cases, hvor mindre forberedelse er nødvendig.

Giver feedback fra rollen og præciserer, hvad deltageren gjorde, der forårsagede disse føleleser.

Deler værtsrollen med konsulenten.

Har ikke procesansvar.

Vi anvender typisk basic actors til kommunikationstræning, front-personaletræning, salgstræning, telefonservice, anerkendelse, konflikthåndtering og kundefokus.

 

Vores Senior actors:

Skaber roller på grundlag af cases fortalt af deltagerne på stedet.

Giver feedback ud fra rollen, og deler deres viden om den anvendte trænings- eller adfærdsmodel.

Arbejder med deltagere på mellemlederniveau.

Vi anvender blandt andet vores senior actors til opgaver i konflikthåndtering, fraværssamtaler, ansættelsessamtaler, formidling af dårlige nyheder, ledertræning og "den svære samtale".

 

Vores Special Expertise Actors:

Her tilbyder vi en række ydelser så som stemmetræning, arbejde med kropssprog, og kan også her koble proceskonsulenter med på værtsrollen. Special Expertise rollen er til skræddersyede arrangementer.

Workshop "Personaleudvikling med interaktive teatermetoder” og uddannelse i teatertræning

Workshops
Actors in business afholder løbende workshops for dig, der arbejder som konsulent eller coach med personaleudvikling og -træning. På disse workshops lærer du at arbejde med interaktive teatermetoder ved selv at prøve det, og du oplever, hvordan vores skuespillere hjælper dig til at få maksimalt udbytte af træningen i din egen organisation.

Uddannelse
Du ved, at træning med skuespillere fungerer: Det skaber en anderledes og bedre læring. Du har lyst til at arbejde med skuespillere i din organisation - men vil gerne spare eksterne konsulenter. Det kan du gøre ved selv at blive certificeret i teatertræning.

Kontakt os for yderligere information