Actors in Business er din træningspartner

Actors in Business leverer interaktiv personaleudvikling og kommunikationstræning til virksomheder og organisationer. Sammen med jeres HR folk finder vi det unikke team til lige netop jeres virksomhed. Actors in Business har gennem flere år været kendt under navnet ActInc, det er det samme hold som står bag firmaet nu.

Actors in Business er eksperter i at bruge rollespil og en-til-en kommunikationstræning i læreprocesser, der har til formål at ændre og forbedre adfærd. Vores scenekunstnere skaber et unikt læringsmiljø, hvor deltagerne kan eksperimentere med forskellige handlingsmønstre og deres indvirkning på omgivelserne. Arbejdet udspringer fra situation, som deltagerne genkender, og som på en troværdig måde illustrerer de udfordringer, de står over for.
Den interaktive arbejdsmetode giver deltagerne mulighed for, at anvende disse erfaringer direkte i dagligdagen. 

Actors in Business skaber grobunden for den individuelle og kollektive flow-oplevelse, som er meget relevant i forhold til erhvervslivets fokus på innovation, projektfaser, gruppedynamik samt den individuelle præstation.

Brug Actors in Business til at komme i øjenhøjde med jeres kunder. Forskningen fortæller os, at det frigør ideer, når man lader sig inspirere fra andre brancher. Med Actors in Business skuespillere som et værktøj, trænes medarbejderne i kropssprog og andre udtryksformer.

Actors in Business er datterselskab af konsulenthuset Dacapo i Odense. www.dacapo.as